Friday, 5 May 2017

Vita-Lea : My First Shaklee Supplement


Assalamualaikum Dan Hi 😁😁😁


Entri Kali ni teha nak share first shaklee produk Yang teha consume.

Sejarahnya bermula semasa belajar Di KUIS dulu. Masa tu dalam tahun kedua pengajian. Teha dah mula aktif berpersatuan. Perlukan tenaga lebih. Mesyuarat Dan aktiviti  persatuan hujung minggu.
.
.
Rasa letih dan lesu.kurang tenaga. Selalu mengantuk dalam kuliah.
Tambah lagi tu agak memilih makanan. Jadi bertambah kurus la badan.
.
.
Mengadu lah kat mak, letih. Mak pun syorkan makan satu supplement ni sebab mak pun memang makan. Insyaallah bertenaga Dan tak mudah letih.
.
.

Supplement tu namanya VITA-LEA with IRON.  Besar dalam 1 inchi. Warna hijau sebab diselaputi dengan spirulina.




Teha makan sebiji je sebab nak jimat. Lagi bagus 2 biji.😉😉😉
.
.
Alhamdulillah, Di sini teha akan kongsikan apa yang best VITA-LEA ni lepas teha consume ;

- selera makan dah makin baik. Sebelum ni agak memilih sedikit makan.

- bertenaga sehingga Malam. Sebelum ni, masuk waktu Petang, lagi2 lepas Asar aje dah lemau. apatah lagi kalau kelas seharian penuh.

- kurang Dan dapat mengawal rasa mengantuk ketika kuliah

- melawaskan pembuangan

- kulit semakin cantik Dan lembut secara semula jadi


Banyak lagi kelebihannya. Next entri  teha akan kongsikan apa yang menarik mengenai Vita-Lea with Iron yang teha gelarkan multivitamin super.



No comments:

Post a Comment